БГ Радио раздава годишните си награди в Благоевград

БГ Радио раздава годишните си награди в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. За втори път Благоевград ще бъде домакин на раздаването на годишните музикални награди на БГ Радио. След успеха миналата пролет, ръководството на медията реши и сега да пренесе големия концерт в областния център на Пиринския край. Събитие №1 на музикалния бранш у нас ще се проведе на 9 май на площад "Георги Измирлиев". Мотото на тазгодишното издание ще бъде взаимствания от социалните мрежи израз "Аз харесвам". Така организаторите ще се разграничат от политическото "аз гласувам" заради предизборната кампания, която върви в момента.

Наградите на БГ радио ще бъдат раздадени в десет категории. Призът за БГ вдъхновител ще носи името на музикалния директор на медията Анна Мария-Тонкова, която си отиде от този свят миналата година. И този път водещ на церемонията ще бъде Любо Киров. Организаторите обещаха куп изненади и участието на много известни певци за ценителите на хубавата българска музика. Кметът на Благоевград Атанас Камбитов влезе в ролята на синоптик и даде гаранция, че времето на 9 май ще бъде хубаво.

"Това е моя отговорност, поръчал съм да не вали дъжд", пошегува се градоначалникът. Според него миналата година 18 000 души са изгледали на живо раздаването на музикалните награди в Благоевград. Очакванията са, че сега интересът ще е площадът ще бъде пълен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай