Белослава ще пее на остров Света Анастасия

Белослава ще пее на остров Света Анастасия | StandartNews.com

След дълго отсъствие от бургаската музикална сцена Белослава, заедно с Живко Петров (пиано), Калин Вельов (перкусии), Росен Захариев-Роко (тромпет) и Елена Кокорска ще зарадват публиката в нетрадиционната атмосфера на едно от най-забележителните кътчета на Черноморието - остров "Света Анастасия".

Белослава има зад гърба си три студийни албума, а в момента работи по последната си, изцяло акустична продукция, която ще включва някои от най-големите й хитове като „Между две луни" и „Слушай ме" в съвсем нов аранжимент. В една романтична прелюдия към излизането на албума ще се превърне и гостуването й в Бургас на 17 юли, когато със своя неподражаем чар и стил ще ни напомни, че животът наистина е красив. Просто трябва да отворим сетивата си, за да му се насладим.

Пътуването със Summer Acoustic Sessions започна в Пловдив на 1 юли и продължи на "A to Jazz Festival" на 4 юли. След гостуването в Бургас на 17 юли на остров "Света Анастасия" следва и Варна на 24 юли.

Едно от най-романтичните места в Бургаския залив Остров "Света Анастасия" се намира на 6,5 км югоизточно от Бургас. Там ви очаква лекарна, предлагаща чудодейни билки и отвари, манастирска килия от Средновековието, ресторант с автентични бургаски ястия и незабравима гледка към летен Бургас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай