Бели орхидеи красят стаята на Деспина

Бели орхидеи красят стаята на Деспина  | StandartNews.com

Гръцката поп дива Деспина Ванди подготвя грандиозно шоу на 21 февруари в зала 1 на НДК в София. Певицата ще бъде придружена от съпруга си - футболната легенда Демис Николаидис. Мъжът й сам е изявил желание да дойде с нея. Деспина и Демис са заедно вече от 16 години и са известни в родината си като "гръцкото семейство Бекъм". В началото футболният ас е присъствал на всички концерти на певицата. Той обаче не се осмелил да й признае, че я харесва. Тогава поп звездата разбрала за увлечението му по нея от общите им приятели. Решила да излезе на поредното си сценично участие с фланелка на АЕК с неговия номер. В отговор Николаидис й изпраща цветя и така започва голямата им любов.

Сега звездното семейство ще отседне в най-престижния петзвезден хотел в столицата. Президентският апартамент, в който ще отседнат, е на 18-ия етаж и предлага панорамна гледка на София. Сред специалните изисквания на най-успешната гръцка певица са свежи сезонни плодове, сурови ядки, кана с прясно изцеден фреш от лимон с мед и любимото й шампанско. Всички стаи пък трябва да са декорирани с бели орхидеи.

Подгряващ изпълнител на концерта на Деспина Ванди ще е младата надежда Кириакос Георгиу. 22-годишният изпълнител може да се похвали с няколко безспорни хита и участия и проекти с най-големите имена в брашна - Ана Виси, Елена Папаризу, Пантелис Пантелидис и Костас Мартакис.

Началото на музикалното събитие е от 20.00 ч. Билетите са на разположение в мрежата на Eventim на цена от 40 до 90 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай