Вторник,

Бар "ПЕТЪК" затваря врати

От: Failed to load user -
4179
Бар "ПЕТЪК" затваря врати
A
A
A

София. Любимият на множество столичани бар "ПЕТЪК" затваря врати с последния ден на 2014-та година, обяви екипът на заведението. Не се споделят причините за това, но в пост на фейсбук страницата на бара екипът се обръща към клиентите и приятелите си:

"Здравейте приятели,

Бар "ПЕТЪК" ще трябва да напусне родното си място. Последният ни работен ден на бул. Васил Левски № 67 ще бъде на 31 декември 2014 година. След тази дата барът и неговият екип излизаме в почивка за неизвестно кратък период. До тогава, работата на бара ще продължи постарому и ще се радваме да ви виждаме, както обикновено.

"ПЕТЪК" обществото ще продължи да се събира и произвежда история, както до сега. "Петъкската Академия на Неуките" няма да спре да функционира. Нейните титулярни неучени, както и асоциирани членове ще продължат да влияят на нощния живот в София. Facebook страницата също ще остане активна и ще ви държим в течение за нещата, които се случват около нас.

Любимият бар от седмицата ви благодари, че през последните 6 години спазвахте стриктно петък-философията - пораснахме и деградирахме заедно, вилняхме подобаващо и се подкрепяхме (на излизане по стълбите най-вече)... Молим да ни извините, че винаги ви проваляме в стремежа да излезете само за по бира.

Продължаваме, продължаваме... защото в бар "ПЕТЪК" правим, това което те не...

От Екипа на "ПЕТЪК""


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички