Бар "ПЕТЪК" затваря врати

Бар "ПЕТЪК" затваря врати | StandartNews.com

София. Любимият на множество столичани бар "ПЕТЪК" затваря врати с последния ден на 2014-та година, обяви екипът на заведението. Не се споделят причините за това, но в пост на фейсбук страницата на бара екипът се обръща към клиентите и приятелите си:

"Здравейте приятели,

Бар "ПЕТЪК" ще трябва да напусне родното си място. Последният ни работен ден на бул. Васил Левски № 67 ще бъде на 31 декември 2014 година. След тази дата барът и неговият екип излизаме в почивка за неизвестно кратък период. До тогава, работата на бара ще продължи постарому и ще се радваме да ви виждаме, както обикновено.

"ПЕТЪК" обществото ще продължи да се събира и произвежда история, както до сега. "Петъкската Академия на Неуките" няма да спре да функционира. Нейните титулярни неучени, както и асоциирани членове ще продължат да влияят на нощния живот в София. Facebook страницата също ще остане активна и ще ви държим в течение за нещата, които се случват около нас.

Любимият бар от седмицата ви благодари, че през последните 6 години спазвахте стриктно петък-философията - пораснахме и деградирахме заедно, вилняхме подобаващо и се подкрепяхме (на излизане по стълбите най-вече)... Молим да ни извините, че винаги ви проваляме в стремежа да излезете само за по бира.

Продължаваме, продължаваме... защото в бар "ПЕТЪК" правим, това което те не...

От Екипа на "ПЕТЪК""

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай