Babyface Clan представят нови парчета с космично-истеричен саунд

Babyface Clan представят нови парчета с космично-истеричен саунд | StandartNews.com

Бандата се завръща с ексцентричен лайв в Yаlta Club на 20 ноември

Приглушена светлина в Room 2 на Yаlta Club ще освети завръщането на една от най-ексцентричните и приковаващи банди у нас – Babyface Clan. Moмчетата ще представят както съвсем нови, така и добре познати за феновете им парчета. Денят е 20 ноември, петък, а саундът ще бъде космично-истеричен.

Всеки, който е познава музиката на Babyface Clan знае, че концертите им са особено зрелище. Ето защо не са изненада техните многобройни гигове и турнета през годините с банди като Placebo, Groove Armada, The Subways, Molotov, Stereo MC's, Asian Dub Foundation, Sheep on Drugs, Dead Kennedys и множество други. Албумът им Romantica (2001) получава рекорден брой номинации на тогавашните награди на телевизия ММ. След творческа пауза, заминаване в Лондон и раждането на бандата Imbeciles & the Poison Umbrella, BABYFACE CLAN се събират официално през 2009 година. Няколко години по-късно издават албума YOU'RE NOT WEARING YOUR TIE в дигитален формат, както и на компакт диск и винил. Заглавието е вдъхновено от филмa на Алфред Хичкок „Полуда". Сега подготвят изцяло нов материал, който ще чуем на живо в ROOM 2 след броени дни.

Билети в предварителна продажба могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM.BG на цена от 10 лв. За повече информация следете страницата на Babyface Clan, както и събитието във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай