Азис на три морета

Азис на три морета  | StandartNews.com

Азис е единственият българин, който бе имитиран в популярния телевизионен формат "Като две капки вода" в цели три балкански държави. След Гърция и Румъния сега дойде ред и на Албания. Там кандидатът за слава Кастро Зизо се пробва в ролята на костинбродския славей. Албанецът боядиса в червено косата, разголи гръд и изви глас във фалцет за радост на феновете.

В последните две години българската фолк звезда има задължително присъствие в риалити формата в различните страни. Характерният образ на Азис се оказва голямо предизвикателство за участниците. На тях им се налага не само да пеят на трудната наша родна реч, а и да се покачат на 12-сантиметрови токчета. Сценичното поведение и специфичен глас на родния изпълнител се оказва голяма трудност за тях. В Русия пък преди време посветиха немалка част от комедийно шоу на клиповете на певеца.

Самият Азис също бе участник в българския вариант на шоуто "Като две капки вода" миналия сезон. Певецът на тоталния хит "Хабиби" бе сред най-харесваните в шоуто, а изпълненията му на сцената бяха високо оценени от публиката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай