Сряда,

Античният театър очаква Миро

От: Администратор -
Античният театър очаква Миро
A
A
A

Пеещи и танцуващи хора по трибуните на летните театри бяха обичайна гледка в Бургас, Варна и Русе на концертите на Миро от Лятно турне 2015.

„Миро очарова публиката" , „Седем биса за Миро...", „Миро разтресе сцената на летния театър" , „Миро взриви публиката с невероятно шоу" е отзвука за перфектно изпипаните над два часа концерти.

Освен хит синглите на Миро и Каризма, песни включени в предстоящия албум „Месия", дуетите с Невена Цонева, Цветелина Янева и Димчо, изпълнителят включва за всеки концерт нови песни.

Срещите на Миро с публиката продължават след концертите с раздаване на автографи и разговори до малките часове на нощта, а хората си тръгват от всеки концерт, както със спомена за докосваща сърцето музика, така и с подаръци от партньорите на турнето.

На любимата сцена на Миро - „Античен театър" Пловдив ще се качат специално сформирания за концертите бенд – Светлин Къслев – клавишни и вокал, Цветан Недялков - китари, Венелин Венков - ритъм секция, Михаил Дичев –бас. Щрайх линията, под нежната грижа на красивите и талантливи дами от "Хипнотик", вокалистите - Севинч Ибрахим, Християна Дънкова, Мелинда Христова, Тодор Гаджалов, Огнян Георгиев, Константин Томов и балет с хореограф Маргарита Будинова.

„Европейската столица на културата 2019" Пловдив, сцената на археологическия паметник „Античен театър" е любезният домакин на финалния концерт – спектакъл на Миро от Лятно турне 2015 на 13 септември.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички