Андреа се снима в Холивуд

Андреа се снима в Холивуд | StandartNews.com

Андреа се похвали, че е заснела клип в Холивуд. Песента е на английски и испански и в нея участват известни изпълнители, но засега имената им се пазят в тайна, разказа тя пред Love style. Екипът, който снимал видеото, бил американски и действал много бързо и организирано, като са използвани декори, на които са снимали Бритни Спиърс и Крис Браун.
И докато в Америка Андреа успя да заснеме клип, то тук се струпаха тъмни облаци над главата й.

"Някой се е оплакал в СЕМ, че моят клип с Фики и Николета "Секс за ден" уронвал авторитета на жените. От един телевизионен канал пък ми казаха, че в песента ми Universal Love, която е правена със световен диджей, имало чалга елементи и не могат да я пускат", оплака се любимата на Кубрат Пулев. Тя обаче не се дава и подготвя албум, който ще бъде издаден от много силен лейбъл в Румъния. Дискът е с песни на английски.

Певицата коментира и слуховете, които бяха тиражирани след завръщането й от Америка - дали са "направили белята" с Кубрат и чакат ли бебе.

"Не съм бременна. Още не се чувствам готова да възпитавам дете. Страх ме е да поема тази голяма крачка. Аз самата още се чувствам тийнейджър", признава певицата. А за клюката, че Кобрата си има гръцка любовница на име Клеопатра, тя отвръща с усмивка: "И аз си има любовник - Юлий Цезар!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай