Албер II и жена му празнуват с Роби

Албер II и жена му празнуват с Роби | StandartNews.com

Принцът на Монако отбеляза 10 години на трона в Монако на концерта във Форум Грималди

Лошото момче на поп музиката пя на кралски особи. Но не на ушенце, а както си му е редът - пред бляскава публика. Роби Уилямс направи поредното си гръмотевично шоу по време на спирка от световното си турне. Във Форум Грималди той бе представен на сцената лично от Албер Втори и жена му Шарлийн, които празнуваха 10 години от възкачването на принца на трона на княжество Монако. Съпрузите бяха почетните гости на големия купон. Семейството се появи с минимална охрана и най-обикновени дрехи. Вместо официалните надписи, с които започва спектакъла на Роби, този път британският идол бе похвален от самия Албер. "От години сме твои фенове. Имаме прочувствени спомени на Feel и Angels", споделиха двамата. След като извикаха Уилямс пред феновете, двамата слязоха в първите редове, където танцуваха леко официозно, но пък от сърце. Стигна се и до кралска целувка. "Честита годишнина, Албер и Шарлийн. Благодаря ви за тази магическа вечер", изчетка ги Роби после в Туитър. Албер също се разписа в социалните мрежи и цитира с публикация текста на Angels. Уилямс е успял да направи бърза обиколка на Монте Карло и е бил изненадан от мощното строителство на огромна кооперация зад "Отел дьо Пари", точно срещу култовото казино.

Следващият концерт на Роби всъщност ще е най-близкият до България, преди да дойде тук. На 17-ти юли зеленоокият идол ще пее в Букурещ, за където немалко българи, които са ангажирани по време на гастрола му в Бургас, са си взели билети. Досега 5000 поклонници на Уилямс са се сдобили с безценните талони за зрелището в съседната нам столица - между тях има граждани не само на България, но и на Сърбия и Унгария.

Родните фенове се надяват, че ще видят у нас и прекрасната Айда Фийлд - съпругата на Уилямс. Навръх 7 август те ще празнуват дървената си сватба - 5 години от сватбената им церемония.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай