Вторник,

A to jazZ за шести път в София

От: Failed to load user -
1049
A to  jazZ за шести  път в София
A
A
A

Един от най-обичаните и свежи джаз фестивали ще се проведе от 1 до 3 юли в Южен парк 2

Фестивалът, който няколко поредни години радва столичани и придава неподправен чар на лятна София, се завръща. А to jazZ отново ще одухотвори и събере българските меломани чрез магията на джаза от 1-и до 3-и юли, информират организаторите.

Мястото на срещата е слънчевият и зелен Южен парк 2, а шестото издание на фестивала обещава настръхваща селекция от музиканти.

Изключителният интерес и рекордна посещаемост на миналогодишното издание на A to jazZ го превърнаха в едно от най-чаканите музикални събития в София. Положителната енергия, която изпълва въздуха, шарената публика, качествения подбор на артисти и споделеното щастие от музиката обаче оправдават всеки ден очакване до 1 юли, когато ще се срещнем отново. Вълшебството на джаза ще ни държи в омая в продължение на три дни, а организаторите обещават страхотен лайнъп съставен от най-големите американски и български джазмени, които ще превърнат първите дни на юли в своебразен музикален празник. Събитието обещава още много допълнителни активности, които ще допринесат за още по-богатото и наситено изживяване през трите фестивални дни.

Още от създаването си, фестивалът се реализира благодарение на изключителната подкрепа на Фондация "Америка за България" и е част от Календара на културните събития на Столична община за 2016-та година.

Подробности за програмата, хедлайнерите и българското участие на А to jazZ очаквайте съвсем скоро. А дотогава следете официалната Фейсбук страница и сайта на фестивала.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com