700 "откриха", че са роднини на Принс

Принс едва ли е предполагал какви знайни и незнайни роднини ще се появят след смъртта му

700 "откриха", че са роднини на Принс | StandartNews.com

Златната битка за наследството на Принс, което е около 300 милиона долара, но може да достигне до милиард, върви с пълна сила. 700 мъже и жени от цяла Америка сякаш изведнъж получиха прозрение и са заявили претенции, че имат родствени връзки с легендарния музикант, който почина внезапно на 21 април, без да остави завещание и деца.

Карлин Уилямс от Канзас твърди, че е единственият "жив биологичен син" на създателя на "Пурпурен дъжд". Той дори е представил документи само дни след като адвокатите, работещи по делото за наследството на Принс, получиха съдебно разрешение за ДНК изследване на проба от кръвта на певеца. В документите на Уилямс са показанията на майка му Марша Хенсън, която казва, че е правила секс без контрацептиви с Принс през юли на 1976-а в Канзас и тогава е забременяла. Банката "Бремър тръст", която се грижи за финансите на звездата, възложи на базираната във Флорида компания "Морс генеалогикал" да изследва всички тези мераци. "Телефонът ни прегря от над 600 обаждания. Имаше реплики от рода на "ние живеехме в един район с него, значи сме роднини" до "имаме снимка на Принс в семейния ни албум". Но изискваме като доказателства свидетелства за раждане, брак, развод, смърт и още редица документи, за които на тях не им идва и наум", разказва Харви Морс.

Принс има само една родна сестра - Тика Нелсън, 5 полубратя и сестри - Шарон, Норин и Джон Нелсън, Омар Бейкър и Алфред Джаксън.

Две други полусестри вече са покойници. Лорна Нелсън е нямала деца, а Дуейн Нелсън има внучка Виктория, която също претендира за дял от богатството. Според законите на щата Минесота, където живееше музикантът, всички изброени дотук имат равни права при наследяване. Така че богатството на 57-годишния музикант засега ще се дели на 7 равни части. Миналата седмица 45-годишната Дарсел Джонстън от предградията в Чикаго също е подала документи в съда с претенция, че е полусестра на певеца, но Харви Морс казва, че тя няма никакви доказателства за това.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай