100 букета за Веско

100 букета за Веско | StandartNews.com

100 букета получи Веселин Маринов преди, по време и след 19-ия си концерт в зала номер едно в НДК във вторник вечер. Дузина кошници допълниха емоциите и флората на сцената. От името на Валентин Михов се появи сложна инсталация от бели, зелени и червени цветя с дизайн на арфа. Развигор Попов, Мими Иванова, Аня Пенчева, Искра Радева и още сума ти звезди поднесоха чувства и китки на Веско. Последна да прегърне срамежливо баща си излезе Йоана, която прилича на холивудска звезда.

5000 меломани съпреживяваха новите парчета от 26-ия албум на Маринов "Островът на любовта" и се включиха в изпълнението на златните му хитове. Всички станаха на крака при химна "За теб, Българийо".

Между песните Веско изнасяше истински бързи и ефектни моноспектакли. Той сподели, че невинаги му е вървяло в любовта, но никога не губи вяра. Че очаква да открие своето късче земя, на което ще го чака жената на живота му. Че дамите определят правилата на играта, а мъжете просто трябва да ги следват. Всъщност на тези теми са и повечето сюжети в премиерната му продукция. Те напираха и от поздравителните картички, които придружаваха кошниците. И тъй като всяка от тях беше от наистина много близки приятели на Веско - като Цветан Цветанов, те звучаха като пожелания за изненади и победи на лирическия фронт. Кметове, бизнесмени, депутати от ГЕРБ бяха проявили в текстовете си до Веско въображение и дружески закачки извън протокола.

Веселин Маринов за пореден път демонстрира изключителния си глас и не особено убедителния си талант в танците. Затова пък с него бяха осем секси балерини, които извиваха снаги на фона на зрелищни мултимедии. Шоуто възпламени поклонниците на Маринов, а в НДК витаеше толкова типичната за него позитивна енергия. След финалните овации и бисовете Веско се снима със стотици и остана да разписва снимки с часове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай