Звезди пяха за Шипка

Данчо Караджов и "Сигнал" също пяха безплатно за паметника

Звезди пяха за Шипка | StandartNews.com

Грандиозният благотворителен концерт "Звезди пеят за България" събра на сцената в зала "Арена Армеец" едни от любимите родни изпълнители - Сигнал, D2, Веселин Маринов, Тони Димитрова, Поли Генова, LaTiDa и Бон-Бон, Нели Рангелова, Панайот Панайотов, Мариана Попова, Преслава Пейчева, Веси Бонева и VS Dance. Всички те се обединиха и дадоха гласа си безвъзмездно, за да помогнат за възстановяването на един от най-обичаните български символи - Паметника на свободата на връх Шипка. Изпълнението беше кулминацията на инициативата "Ние обичаме България" на BILLA в подкрепа на 100-те национални туристически обекта и събра над 8000 зрители.

Спектакълът беше открит с емоционален рецитал на стихотворението "Опълченците на Шипка". С интересни факти за паметника се включи и Стефка Кьосева, внучка на строителя Пеньо Атанасов. Общото изпълнение на вечната песен "Хубава си, моя горо" развълнува до сълзи публиката и постави зрелищен финал на благотворителния спектакъл.
Водещи на концерта бяха телевизионният тандем Александър Кадиев и Десислава Стоянова, които, както всички изпълнители, подкрепиха инициативата безвъзмездно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай