Любовните клопки на Славяна

Любовните клопки на Славяна   | StandartNews.com

Младата певица Славяна Егбело изненада публиката с хита си "Любовни клопки", сътворен от нея по действителен случай. Поетеса по душа и музикант по призвание, тя се вдъхновява от сантименталното си приключение, а после се доверява на баш майсторите. Между тях е и рапърът Стефосникът, част от YBBY, който стои зад големи рап изригвания.

За клипа Слави веднага звъни на Валери Милев - скъп приятел, с който са работили по десетки видеа през годините. Верен на провокативното си изкуство, талантливият режисьор отправя серия предизвикателства. "Слави, позволих си да сложа една ловна сцена", признава Милев и предлага любовни сцени, сексапил и виртуозна хип-хоп хореография, дело на Пламен Андреев и Здравко Костадинов. Изпълнението е поверено на професионалистите от Studio dance zone Искра Дукова, Никола Николов, Моника Костова и Здравко Костадинов. Десислава Манасиева прави чудеса за грима и прическата на Славяна, стайлингът е на Женя Димова.

Славяна Егбело започва да свири на пиано, когато е на 3. Но майка й, професионален филхармонист, казва "Музикант къща не храни", и продава семейния роял. Но арт заразата вече е влязла в ДНК-то на момичето. По-късно Слави учи хип-хоп и пеене. А още по-късно става Леля Славея от трупата на Бичето и сексапилната гимнастичка от клипа на Лора Караджова "Моя собствена игра", където е дует с Диляна Попова. Зад гърба си Славяна има десетки участия във филми и клипове в България и Америка, където живее в продължение на 5 години.

В момента Егбело е при родителите си в Лондон, въпреки че го нарича "голяма лудница". Тя е категорична - България е нейната родина. "Любовни клопки" се завъртя в родния ефир на 15 март, а премиерата предстои.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай