Зико: Моделът Здравко Димитров е работа

Не обичам ласкателите, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив

Зико: Моделът Здравко Димитров е работа | StandartNews.com
  • Не обичам ласкателите, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив

Моделът Здравко Димитров е работа, изнесени приемни, строежи, нови пътища. Това заяви в предаването „Беновска пита” на Канал 3 кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров. Себе си той описа така: Честен, прям, открит, казвам истината в очите.

Не обичам ласкатели, заяви Димитров. Той разказа, че за хората е просто Зико. Прякорът му идва от спорта. Той е бил професионален баскетболист. Гледам хората в очите, ходя пеша, нямам от какво да се срамувам, напротив – гордея се с работата си за Пловдив и областта, затова ходя с гордо вдигната глава, категоричен бе Димитров.

Обичам честната игра и опонентите ми са сигурни, че ще бъда честен, каза още кандидатът на ГЕРБ. Той отхвърли твърденията на опонента си Славчо Атанасов, че ще бъде зависим от Иван Тотев, защото екскметът е редил съветническата листа под тепетата. Тотев не е редил листата за съветници. Лидерът на ГЕРБ е един, той е в София и се казва Бойко Борисов. Той определя кандидатите. Тотев не е присъствал на номинационните събрания, разкри Зико.

Не мога да кажа, че Иван Тотев ми е приятел, но не мога да кажа и че ми е враг, каза още Здравко Димитров.

Здравко Димитров заяви, че основният му опонент е Славчо Атанасов, но не подценява и Николай Радев, защото БСП са покачали много добри резултати на евроизборите.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай