Топ политиците - кой къде гласува? (ОБНОВЯВА СЕ)

Президентът Румен Радев ще упражни правото си на глас в изборите за общински съветници и за кметове в район „Слатина“ в София

Топ политиците - кой къде гласува? (ОБНОВЯВА СЕ) | StandartNews.com

Президентът Румен Радев ще упражни правото си на глас в изборите за общински съветници и за кметове в район „Слатина“ в София. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Вицепрезидентът Илияна Йотова ще упражни правото си на глас в местните избори в 11.30 часа в Професионална гимназия по фризьорство и козметика „Княгиня Евдокия“ в София. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще гласува на местните избори. Тя ще упражни правото си на глас в Кърджали в 12.00 часа в СОУ „Петко Рачов Славейков“, секция 135.

Кандидатът на ГЕРБ/СДС Йорданка Фандъкова ще упражни правото си на глас в 10.30 часа в 47-мо СУ „Христо Г. Данов“ в квартал „Иван Вазов“, улица „Димитър Манов“ 18. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Йорданка Фандъкова ще гласува в секция 34.

Гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова ще гласува в неделя, на 27 октомври, в 12.15 часа. Тя ще упражни правото си на глас в изборната секция № 58 в Шесто помощно училище, на ул. „Русалийски проход” № 12 в кв. „Хладилника“, район „Лозенец“.

Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова ще упражни правото си на глас за Местни избори 2019. Това съобщиха от пресцентъра на БСП. Тя ще гласува в 11.00 часа в 25 ОУ „Петър Берон“ в ж.к. „Лагера“ на ул. „Балканджи Йово“ 22, секция 48.

Лидерът на БСП-София Калоян Паргов ще упражни правото си на глас в 12.15 часа. Той ще даде своя вот в 61-во ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в ж.к. „Връбница 2“ на бул. „Ломско шосе“ 186.

Кандидатът за кмет на София Ангел Джамбазки ще гласува в столицата - секция 1 на 66 СУ „Филип Станиславов“, кв. „Овча купел“, ул. „Букет“ 29 в 10.00 ч. Председателят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов ще гласува в София в 134 СУ „Димчо Дебелянов“, ул. „Пиротска“ 78, секция 27 в 12.00 ч.

Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат на Благоевград, ще упражни правото си на вот в 12.45 във II ОУ „Димитър Благоев“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай