ОФК "Павликени" подкрепи инж. Емануил Манолов за трети мандат

За два мандата в Павликени беше обновен градският стадион и се поддържа в перфектен вид

ОФК "Павликени" подкрепи инж. Емануил Манолов за трети мандат | StandartNews.com

Футболистите от ОФК „Павликени“ подкрепиха инж. Емануил Манолов за трети мандат начело на община Павликени. Преди началото на мача им срещу „Партизан“-Червен бряг, капитанът на отбора Красен Трифонов се обърна с емоционално слово към запалянковците.

„Предстоят избори и ние като отбор заявяваме своята категорична подкрепа за човека, който винаги е бил опора за нашия футболен клуб. От осем години мъжкият отбор на ОФК „Павликени“ е възстановен и даваме всичко от себе си, за да радваме вас  и  да побеждаваме. Има един човек, който винаги е бил на наша страна. Той направи всичко по силите си, за да възстанови отбора. И не само това – той се грижи за всички спортове. Той е инж. Емануил Манолов и ние в Павликени само можем да се гордеем, че такъв сърцат и насочен към спорта и младежта човек е кмет на нашата община“, каза Трифонов.

Той припомни, че за два мандата в Павликени беше обновен градският стадион и се поддържа в перфектен вид, изграден е закрит плувен басейн и е ремонтирана спортната зала, където и футболистите от ОФК „Павликени“ тренират.

„За съжаление повечето от нас пътуват от други градове и не можем да гласуваме за инж. Манолов. Но вие имате един уникален шанс да подкрепите този способен човек за третия му мандат“, каза още капитанът на отбора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай