Събота,

НОВОТО ВРЕМЕ с решения за Долен Смилян

От: Стандарт -
102
НОВОТО ВРЕМЕ с решения за Долен Смилян
A
A
A

Много и все по-сериозни проблеми в района на кв. Долен Смилян изложиха жителите при среща с НОВОТО ВРЕМЕ (Коалиция за развитие на община Смолян – КРОС) - Кирил Хаджихристев и кандидатите за общински съветници от листата.

Старото училище тук се руши активно и вече е опасно за децата. Срамота е подобно безхаберно отношение от страна на местната власт. Това повече не се търпи”, каза Стефан Георгиев. „Ако една власт пренебрегва образованието, тя със сигурност закопава и бъдещето си, заедно с това на зависещите от нея - гражданите”, заяви той.

Добре познавам вашите проблеми тук, защото неколкократно през последните години сме посещавали квартала”, заяви Кирил Хаджихристев, кандидат за кмет на НОВОТО ВРЕМЕ. „ Това ни позволи да вникнем в дълбочина и да намерим реално приложими решения. Тук кучетата са проблем, както навсякъде в селото, а и в общината. Решенията ни за възраждане на образованието, изграждането на приют за бездомните кучета и партньорство с международни организации и реалната реконструкция на пътищата са създадени за нуждите на всеки квартал и не търпят отлагане.”.

Кандидатите за общинската власт от НОВОТО ВРЕМЕ бяха запознати с оплакванията на жителите на Долен Смилян по проблемите със старите етернитови водопроводи и необходимостта от изграждане на вдигнати пешеходни пътеки. Гражданите изразиха и очакванията си за привличане на инвестиции в областта на дървопреработката и създаване на нови работни места в района.


Всички новини от категория Местни избори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички