Нови имена в листите на ГЕРБ за изборите в София

Коалицията ГЕРБ и СДС излиза с нови имена за кметове няколко столични района

Нови имена в листите на ГЕРБ за изборите в София | StandartNews.com

Листата на коалицията ГЕРБ и СДС в София е досегашният кмет на столицата Йорданка Фандъкова. Това каза областният координатор на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов след като регистрираха кандидатите си за София в общинската избирателна комисия за предстоящия местен вот през октомври.

Втори в листата е проф. Иво Петров. Трети е Елен Герджиков. В листата влиза под номер четири Малина Едрева. Пети е арх. Ивайло Петков от „Група град“. Шести е Николай Стойнев, седми – д-р Антон Койчев, проф. Асен Николов от Майчин дом влиза под номер осем“, каза Паунов.

„В листата освен представители на гражданска квота има и обновяване на досегашните общински съветници от ГЕРБ. Една част от колегите са на по-задни места, но те продължават да работят за успеха. От досегашните колеги в общинския съвет на по-предни позиции са Лорита Радева, Силвия Христова, Зафир Зарков и др. В листата, от страна на гражданската квота влиза и радиоводещият Симеон Колев, бившият зам.-директор на образованието и настоящ директор на 119 училище Диян Стаматов, адв. Георги Георгиев, преподавател в Софийския университет“, разкри лицата от листата на коалицията Паунов.

В битката за гласа на софиянци коалицията ГЕРБ и СДС излиза с нови имена за кметове няколко столични района.

„В район „Оборище“ издигаме кандидатурата на Петър Митев за кмет, в район „Кремиковци“ на досегашния зам.-кмет Лилия Донкова, която е издигната от инициативен комитет. В район „Красно село“ и „Витоша“ подкрепяме кметовете, които са от квотата на СДС. В район „Средец“ издигаме кандидат от коалицията ГЕРБ и СДС в лицето на г-н Ковачев. В „Младост“ нашият кандидат е Мария Илиева. Досегашните действащи кметове получават отново подкрепата на коалицията“, каза областният координатор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай