Маринова с дарителска програма за спорта в Ловеч

Прави цялостната рехабилитация на спортната зала и изгражда спортно тренировъчен комплекс

Маринова с дарителска програма за спорта в Ловеч | StandartNews.com
  • Прави цялостната рехабилитация на спортната зала и изгражда спортно тренировъчен комплекс

Програмата си за развитие на спортните дейности в община Ловеч за 2019-2023. Представи днес пред спортните клубове в Ловеч кметът на града Корнелия Маринова, кандидат на ГЕРБ за нов мандат. „Винаги съм казвала, че конструктивните идеи и общите усилия са важен залог за успеха, както на масовия, така и на елитния спорт“, каза г-жа Маринова.

Акцент в програмата е и цялостната рехабилитация на спортната зала и изграждане на спортно тренировъчен комплекс, който ще позволи на спортисти от всички възрасти да затворят целия тренировъчен цикъл и да приемаме първенства не само на национално но и на международно ниво. Както досега така и през следващият мандат, приоритет остават и общинските стипендии за деца с високи спортни постижения. Представителите на спортните клубове, се обърнаха към г-жа Маринова, с апел, че трябва да се увеличи финансирането за спортна подготовка защото там клубовете изпитват най-остър недостиг на средства.

„За решаването на този и други проблеми от финансов характер, през следващият мандат ще предложа инициирането на дарителска програма , чрез която да помогнем на спортните дружества да финансират дейностите си“, добави г-жа Маринова.

Тя благодаря на всички присъстващи за чудесното взаимодействие през изминалия мандат.

„Макар, че се наложи да се справяме с много трудности и пречки, това не само не ни отказа, а дори ни амбицира да се борим заедно за спорта в община Ловеч!“, завърши Корнелия Маринова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай