ГЕРБ закри официално предизборната си кампания във Видин

По инициатива на Огнян Ценков скулпторът Светлин Николаев възстанови бронзовата фигура на сърна, която десетилетия е радвала жителите на града

ГЕРБ закри официално предизборната си кампания във Видин | StandartNews.com

ПП ГЕРБ закри официално предизборната си кампания във Видин. В Деня на видинската екология, кандидатът за кмет на Общината Огнян Ценков, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства на партията поканиха видинчани в Крайдунавския парк. По инициатива на Огнян Ценков скулпторът Светлин Николаев възстанови бронзовата фигура на сърна, която десетилетия е радвала жителите на града.

Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков благодари на членовете и симпатизантите на партията, както и на гражданите на Видин, приели поканата заедно да върнат сърничката в нейния дом. „Не очаквайте от мен предизборна реч, в която да Ви убеждавам да ни подкрепите. Друга е темата на това събитие, друго послание искаме да отправим към видинчани. Изборите идват и си отиват. Агресивното предизборно говорене се забравя бързо. Най-голямото богатство сме ние - хората на Видин! Най-верният начин да вървим напред е обединението. Преди няколко месеца почетният гражданин на Видин Богомил Петров сподели с нас идеята да възстановим фигурата на бронзовата сърничка в Крайдунавския парк. Мнозина я помнят от своето детство и младост. Разговарях с видинския скулптор Светлин Николаев, той възприе нашата идея и сътвори една прекрасна творба”, каза кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ.

Огнян Ценков подчерта, че Денят на видинската екология е най-подходящият ден видинчани да бъдат в Крайдунавския парк – сърцето на Видин и да върнат заедно сърничката в нейния дом. Кандидатът за кмет пожела тази част от парка да се превърне в още едно любимо място за видинчани.

„Нашият дар е от сърце! Надявам се, че прекрасната работа на Светлин Николаев ще се хареса на всички и това ще бъде добрата, позитивната новина от тази предизборна кампания”, каза още Огнян Ценков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай