Джамбазки: София не е само центъра

Щесе боря за интересите на гражданите и няма да участвам в игрички, каза кандидатът на ВМРО

Джамбазки: София не е само центъра | StandartNews.com

Изборът да се кандидатирам за кмет е мой. Във ВМРО има достатъчно хора, които са достойни да станат кметове и това ще се случи. Всичките ни кандидати са свестни, местни и известни. Това каза пред БНТ кандидатът за кмет на столицата, издигнат от ВМРО, Ангел Джамбазки, съобщиха от пресцентъра на партията.
Аз се явявам на тези избори, за да стана кмет. Не се явявам, за да участвам в игричките на някого. Категоричен съм, че ще се боря за интересите на гражданите и няма да участвам в игрички, заяви той. И допълни, че да си кмет на София е изключително отговорна работа, а за него лично е даже по-отговорна от евродепутатския мандат.

Първата ми заповед, ако бъда избран, ще е да съборя незаконните постройки в циганските гета. Това е проблемът на София. Всеки ден слушам как хората ми се оплакват по тази тема. В циганските махали трябва да разберат, че законите важат за всички и трябва да се спазват от всички. Там трябва да разберат, че трябва да работят, да си плащат данъците и осигуровките, а не само да разчитат на държавни помощи, категоричен беше Джамбазки.

По думите му други важни теми в София са чистотата на въздуха и трафика. Напоследък слушам, че почти всички мои опоненти говорят за центъра на София. За мен София не е само центъра. София е и крайните квартали. В София трябва да се обърне внимание на връзките и транспорта, за да се справим с трафика. Повече от половината софиянци използват автобуси. Метрото е чудесно, но скоро то ще достигне своята география, посочи Джамбазки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай