Затвориха жена във фризер на Слънчака

Готвачката Веселка Тодорова, която бе затворена в хладилна камера в обект в Слънчев бряг, се страхува за живота си и безопасността на семейството си

Затвориха жена във фризер на Слънчака | StandartNews.com

Готвачката Веселка Тодорова, която бе затворена в хладилна камера в обект в Слънчев бряг, се страхува за живота си и безопасността на семейството си. „Не зная на какво бих попаднала в следващия момент. Аз съм обикновен човек, който е отишъл на работа сутринта, но не знае дали ще се прибере жив вечерта”, каза Веселка пред Нова телевизия.

Тя разказа подробно как се е стигнало до фаталната ситуация, в която се е озовала в най-тежко замразяващата камера:

Решиха да ме преместят от единия в другия обект, за да заместя болна колежка. Аз нямах право да откажа. Не очаквах, че хората ще постъпят така с мен, след като направя забележка за хигиената. Започнаха да ме обиждат, да ми търсят недостатъци. Мислех, че ще издържа седмицата, без да обиждам и че всичко ще свърши.

В неделя стана инцидентът с хладилната камера. Колежката, на която направих забележка за хигиената и която се мислеше за шеф Манчев, няколко пъти ме изпрати да извадя хляб от хладилната камера. Когато влязох, вратата се затвори, камерата започна да духа лед и студ. Вътре беше тъмно, едвам намерих дръжката на вратата. Изпитах невероятен стрес, защото не можех да отворя. Когато започнах да блъскам, вратата се отвори. Жената, която казваше, че не е виновна, стоеше навън, смееше се и пушеше.

Веселка смята, че се е озовала там умишлено.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай