Знаков бизнесмен каза ключа към успеха в кризата

Говори собственикът на един от най-големите заводи у нас

Знаков бизнесмен каза ключа към успеха в кризата | StandartNews.com

Ключът към успеха е подобряването на качеството на продукцията, на гъвкавостта, както и на предлагането на нови и конкурентни продукти на пазара. Това заяви мажоритарният собственик на "Алкомет" Фикрет Индже в поздрав по повод Деня на металурга.

„Алкомет“ е водещият български производител на алуминиеви продукти и един от големите производители на Балканите, в който работят над 1200 души. Само за първите 6 месеца на годината продажбите на дружеството са за половин милиард лева при ръст от 85% на годишна база.

Бизнесът в България и по света е изправен пред тежки предизвикателства, заявява още Фикрет Индже.

Ние обаче сме уверени, че заедно, в екип, какъвто сме били винаги през годините, ще намерим тяхното решение и ще продължим уверено да вървим напред. Увереност за това ни дава и приетата ни програма за инвестиции, която се надяваме с общи усилия да реализираме през следващата година. Убеден съм, че имаме силите и капацитета да го постигнем, смята собственикът на „Алкомет“, който заедно с директора на завода Хюсейин Индже поздравиха работниците и бизнес партньорите си за високата отговорност в  тези „наистина трудни времена за бизнеса“.

Само преди два дни посланикът ни в Турция Ангел Чолаков посети шуменското предприятие,  за да разгледа трите производствени цеха, в който се произвеждат алуминиеви детайли за електромобили.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай