Вторник,

Започна изграждането на третия Практикер в София

От: Стандарт -
2049
Започна изграждането на третия Практикер в София
A
A
A

София, 11.05.2023 г. - Днес започна изграждането на 16-ия обект от веригата хипермаркети за дома и градината Практикер. Първата копка бе направена в столичния квартал “Красна поляна” от г-н Георги Георгиев, председател на Столичния общински съвет, г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на Видеолукс Холдинг и арх. Румен Русев, кмет на Община Красно село.

Бъдещият обект на Практикер се намира на бул. Никола Мушанов 82 и ще заема застроена площ от 11 458 кв.м. Строителството е възложено на строителна фирма МИКС КОНСТРЪКШЪН ООД, като се очаква Практикер Красна поляна да отвори врати през март 2024 г. За по-голямо удобство и улеснение при пазаруване, безплатен паркинг с 200 паркоместа ще очаква клиентите на веригата.

„Изключително ми е приятно да съм тук на това място, защото отне много време, много мисъл, много креативност. Този магазин е само началото на нещо по-голямо, от което смятам, че София има нужда и ще бъде в услуга на гражданите на три квартала около нас и на още шест квартала в непосредствена близост,“ каза г-н Белчев по време на събитието.

С богат асортимент от повече от 50 000 продукта, Практикер Красна поляна ще осигури на клиентите си всичко необходимо за създаването и подобряването на дома и градината. Освен разнообразната гама артикули, Практикер Красна поляна ще предложи и добре познатите услуги като 3D проектиране на кухни и бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и „Удължена гаранция“ на продуктите.

Новият обект на Практикер ще продължи установената политика на компанията за опазване и грижа за околната среда, като инсталира фотоволтаични панели, които да захранват с електричество магазина, заедно с енергоефективни VRF системи за охлаждане, отопление и пречистване на въздуха.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com