Понеделник,

ЗАД „Армеец“ с до 50% отстъпка по застраховка „Защитен дом"

От: Стандарт -
ЗАД „Армеец“ с до 50% отстъпка по застраховка „Защитен дом"
A
A
A

Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ посрещна лятото със специално предложение към клиентите си. От 1 юни застраховка на имущество „Защитен дом“ вече е с 45% отстъпка от тарифата, а минималната застрахователна премия е 10 лв.

Промоционалното предложение ще бъде в сила до края на месец септември. Междувременно в сила остават отстъпките, които се предоставят за липса на щети, за комплексно застраховане, за еднократно плащане на премията, както и при самоучастие. Така общият сбор на приложените отстъпки може да достигне 50%. Всички полици „Защитен дом“, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, запазват преференциите при подновяване през следващата година.

Процедурата при сключване е максимално улеснена за клиента – не се изисква първоначален оглед на дома и документи за собственост, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом” до 15 000 лв., не се налага те да се описват.

Продуктът е специално разработен, за да осигури пълно застрахователно покритие на жилищни, вилни и стопански сгради, направените в тях подобрения, общо обзавеждане и лични вещи, битови електроуреди - аудиовизуална и електронна техника, стопанско имущество, произведения на изкуството и др.

Застраховката „Защитен дом“ осигурява още покритие при пожар, мълнии, природни бедствия, аварии на ВиК, късо съединение, вандализъм, кражба чрез взлом, кражба с техническо средство и много други ежедневни рискове и опасности.

Като допълнителен комплимент за всички, ЗАД „Армеец“ стартира и Фейсбук игра, с която всеки може да спечели един от общо пет ваучера за покупки на стоки за дома и градината на стойност от 200 лв. от веригата магазини HomeMax. Повече за играта може да прочетете на официалната Фейсбук страница на дружеството @zad.armeec.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички