За осма поредна година Филип Морис е Top Employer в България

Това постижение доказва за пореден път, че сме компания с визия, която поставя изключителен фокус върху служителите си, каза генералният мениджър Демиан Пинтос

За осма поредна година Филип Морис е Top Employer в България | StandartNews.com

Вече осма поредна година Филип Морис България получава голямото отличие – сертификата Top Employer от Top Employers Institute както на локално, така и на европейско и глобално ниво. Той демонстрира ясния фокус на организацията в посока изграждане на устойчива и вдъхновяващата работна среда чрез отлични политики в областта на човешките ресурси.

Top Employers Institute сертифицира организации в цял свят след провеждане на строга оценка на база на практиките, бизнес стратегията и вътрешната култура на компаниите. Проучването обхваща 6 области, състоящи се от 20 теми, сред които ангажираност, работна среда, стратегия за развитие и задържане на таланти, обучения, многообразие и приобщаване, равнопоставеност и уелбинг, устойчиво развитие др.

„Горди сме, че сме отличени за осма поредна година. Това постижение доказва за пореден път, че сме компания с визия, която поставя изключителен фокус върху служителите си. Защото те са двигателят на нашата трансформация. Те са онази енергия, която има силата да изгради бъдеще без тютюнев дим. Всички наши колеги по света, работят заедно, за да осигурят положителна промяна за пълнолетните пушачи, които иначе биха продължили да пушат“, споделя Демиан Пинтос - генерален мениджър на Филип Морис България.

„Сертификатът Top Employer ни дава увереност, че пътят, по който вървим е правилният, а именно да работим неуморно, за да изградим работна среда,  в която всеки служител се чувства ценен и подкрепян. Това отличие показва, че постоянно поддържаме най-висок стандарт на практиките, свързани с хората и вътрешната култура в организацията ни. За да вървим в крак с темпото и динамиката на света около нас, ние усъвършенстваме умението да мислим иновативно и да се адаптираме бързо и успешно“, споделя Анна Габровска - ръководител „Култура и човешки капитал“ във Филип Морис България.

У нас компанията е сред осемнадесетте работодатели, получили авторитетната награда за добри практики в управлението на човешките ресурси. България е сред 25-те страни, в които Филип Морис Интернешънъл получава голямото признание, след независимата оценка на Top Employers Institute.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай