Йоанна Драгнева и Мариела Петрова ще пеят на наградите Bright Awards

Две певици ще заблестят на тазгодишното пролетно издание Bright Awards

Йоанна Драгнева и Мариела Петрова ще пеят на наградите Bright Awards | StandartNews.com

Две певици ще заблестят на тазгодишното пролетно издание Bright Awards, което ще се проведе на 21.04 в хотел Маринела, София. Това са Йоанна Драгнева, която през 2008-ма година разтърси дори сцената на Евровизия и колежката й Мариела Петрова, която остави без дъх журито от последния сезон на „Гласът на България. Освен това Йоанна ще е и водеща на бляскавата церемония.

След огромният успех на Summer Bright Awards, които се проведоха миналия август на 80 метрова яхта, утре вечер ще бъдат раздадени най-ярките пролетни награди за бизнес и туризъм Spring Bright Awards. Победителите са разпространени в 12 категории:

Строителство, архитектура, инвестиции;

Дизайн, декорация, обзавеждане;

Хотели и заведения;

Земеделие и храни;

Застраховане и осигуряване;

Старт-ъп;

Право;

Медицина;

Красота и здраве;

Мода;

Спорт и уелнес /wellness/;

Услуги;

Събитието има за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Дизайнерските статуетки, които бяха изработвани близо два месеца, ще бъдат връчени на сцената от зам.-министрите на туризма и електронното управление – г-жа Ирена Георгиева и г-н Благовест Кирилов, от Лъчезар Петков – директор в Агенция малки и средни предприятия, д-р Станимир Хасърджиев – председател на Националната пациентска организация, Елка Пороминска – председател на Асоциацията за жените адвокати, Мирослав Стефанов – преподавател и създател на магистърските програми по киберсигурност в България, както от журналисти и медийни партньори.

Главен организатор на събитието е Балканска Медийна Асоциация. Тази година церемонията се прави в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми, един толкова важен и наболял въпрос в България, където повече от 200 000 жени имат нужда от инвитро процедури.

Spring Bright Awards се осъществава с медийната подкрепа на телевизиите България 24 и Евроком,  Българското Национално Радио, вестниците Стандарт, Труд, 19 минути, Телеграф, бизнес списанието В2В, онлайн медиите pik.bg, епицентър бг, blitz.bg, trafficnews.bg, woman.bg, Столица.бг, glas.bg, actualno.com, bnews.bg, дромомания.бг, blife.bg, sofiainfo.bg, temida.tv, liberta.bg, най-голямото ФБ списание HiLife във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай