Вторник,

Yettel пуска пролетно издание на стажантската си програма

От: Стандарт -
757
Yettel пуска пролетно издание на стажантската си програма
A
A
A
  • Едногодишният платен стаж Hub by Yettel идва с нов шанс за професионален старт на млади специалисти

Стажантската програма на Yettel за млади таланти се завръща с пролетно издание, което вече е в търсене на новите си попълнения. Hub by Yettel стартира за осми път с амбицията да помогне на току-що завършили специалисти да направят уверени първи крачки в професионалния си път. В рамките на една година участниците трупат опит и развиват ключови компетенции, докато работят по актуални проекти на компанията, и получават реален шанс да спечелят своята постоянна позиция в Yettel. От началото на програмата през 2015 г. досега 85% от преминалите през Hub by Yettel са продължили кариерното си развитие в телекома.

„С Hub by Yettel искаме да помогнем на талантливите млади хора да направят първата професионална крачка. Да влязат в реална работна среда, да се учат от най-добрите специалисти в сектора, да грешат и да открият за себе си кое е това, което искат да правят. Ние ще сме до тях в това вълнуващо кариерно ориентиране и ако Yettel е тяхното място, за тях ще има място тук и след края на стажа“, каза  Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура“ в Yettel България.

Програмата е с продължителност 12 месеца и нейната цел е да помогне на участниците да развият ключови бизнес и лични умения, като им предоставя възможност да бъдат равноправна част от екипите на телекома. Заетостта е на пълен работен ден с 2 дни в седмицата възможност за работа от вкъщи. Младежите имат свои ментори, които ги напътстват във всекидневните им отговорности, а при отворена позиция имат шанс да останат на постоянен трудов договор. В рамките на Hub by Yettel младите специалисти получават не само заплащане, но и същите придобивки като служители на компанията, сред които: план с неограничени минути и MB, отстъпка за мобилно устройство, допълнително здравно осигуряване, добавка за транспорт, ваучери за храна, безплатен достъп до платформата за допълнително професионално усъвършенстване Linkedin Learning и др.

Желаещите да се включат в пролетното издание на Hub by Yettel могат да кандидатстват до 7 май за следните позиции:

Преминалите първоначалния подбор кандидати ще получат по имейл задача/казус, свързана с основните компетенции, необходими за съответната позиция, след което ще бъдат поканени на интервю.

Повече за стажантската програма на Yettel можете да намерите тук.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com