Всичко, което трябва да знаете за Черен петък 2021

Шопинг кампанията стартира за първи път в САЩ

Всичко, което трябва да знаете за Черен петък 2021 | StandartNews.com

Вероятно Черен петък не случайно е избран през ноември. От една страна забързаното лято, когато имаме по-големи възможности за печалба, вече е отминало. От друга страна сме на прага на зимния сезон, когато предстоят коледните и новогодишните празници и е идеално време да направим дома си малко по-уютен, тъй като ще прекарваме повече време в него. Ето защо Черен петък, който е шопинг кампания, стартирала в САЩ, толкова бързо се разпространи в цял свят и у нас. На този ден можем да се възползваме от най-добрите намаления и промоции, които магазини с всякакви стоки предлагат.

Кога стартира кампанията Черен петък 2021 в България?

Черен петък през тази година е на 26 ноември, но много от магазините стартират промоционалната си кампания по-рано и я удължават с една седмица. Ако не желаете на пропуснете големите намаления за тази година, бъдете готови да пазарувате от 22 до 28 ноември. Тъй като желаещите да се възползват от изгодните оферти са много, препоръчваме ви да планирате предварително покупките си и да се включите в кампанията възможно по-рано – дори от началото на първия ден, който започва в 7:00 ч. сутринта. Колкото повече отлагате покупките си, толкова по-малко шансове имате да закупите стоките, които ви харесват, тъй като намалените продукти бързо се изчерпват.

Кои са най-търсените продукти за пазаруване на Черен петък?

Категориите продукти, които са най-търсени по време на Черен петък от производителите, включват:

Мебели – тук влизат мебели и обзавеждане за хол, спалня, кухня, детска стая, баня, мебели за градина и пр. Най-известните магазини, в които можете да намерите подходящо обзавеждане на намалени цени през Черен петък 2021, са ИКЕА, Aiko, Виденов, Vivre и JYSK.

Техника – категорията включва широк диапазон на артикули – от плазмени телевизори, камери, лаптопи, компютри, телефони и всякакви други електронни устройства, които правят живота ви по-удобен, до печки, хладилници, фризери, перални, които са абсолютна необходимост за всеки дом. Можете да проверите брошурата за черен петък техномаркет, където ще откриете много от намалените оферти. Освен Техномаркет, магазините Зора, Технополис, ТехноМикс и онлайн уеб сайтовете Ardes.bg, Restore.bg и Dice.bg също ще се включат в промоционалната кампания.

Дрехи и обувки – също търсена категория, включваща магазини, като Fasion Days, About You, H&M, Obuvki.bg, ZARA, Pandora и много други. В тях ще откриете от 40% дори до 70% намаления на любими модели рокли, обувки, блузи, якета, тениски, ризи, както и на чанти, шапки и други аксесоари.

Спортни стоки – тук са включени всякакъв вид спортни уреди, спортни обувки и екипи, които са приоритет за активно спортуващите. Те могат да открият тези стоки в Sport Depot, Districtshoes.bg, Sportisimo.bg и др.

Детски стоки и играчки – тази категория предоставя отлична възможност на родителите да закупят коледни и новогодишни подаръци за децата си, както и за други познати деца на намалени цени. Такива намаления ще откриете в Хиполенд, JUMBO, Комсед, Raya Toys, Baby.bg и др.

Козметика и парфюмерия – тази категория е особено привлекателна за дамите, които искат да се обзаведат с нови гримове, кремове, парфюми и други продукти за разкрасяване. Можете да изберете намаления от Notino.bg, DM, Parfimo.bg и др.

Предстои ви да съставите план на необходимите ви стоки. Можете да направите предварително проучване на офертите на магазините и да се възползвате от техния абонамент, който изпраща на потребителите всички налични промоции в деня преди Черен петък. Направете необходимата предварителна подготовка, за да превърнете Черен петък 2021 в истински празник на изгодното пазаруване!

Още Бизнес новини

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай