Вкараха в затвора екстрасенс Дона

Вкараха в затвора екстрасенс Дона | StandartNews.com

Варна. Още 14 месеца ще лежи при първоначален строг режим в затвора екстрасенска, станала популярна с името Дона. Районният съд във Варна постанови наказанието на 34-годишната Донка Тодорова по обвинение в измама на двама потърпевши в размер на 15 321 лева. Престъплението е извършено в продължение на близо година от юли 2007 до началото на август 2008, а пострадалите са наши гурбетчии, които работели и живеели на семейни начала в Белгия.

Те се вързали за способностите на Дона да разваля черни магии и да лекува дистанционно след реклама по българска телевизия. След като говорили по телефона, тя ги убедила ,че имат направена магия и поискала незабавно да й бъде преведа сумата от 9000 евро. Чрез „Уестърн юниън" двойката пращала няколко пъти парични преводи в общ размер на 15 321 лева, но се усъмнила в действията на екстрасенса и дала жалба в полицията.

До извършване на престъплението Дона не била осъждана, но след това измамила още двама души от други градове в страната и вече изтърпява наказание зад решетките на Ловешкия затвор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай