Vivacom стартира предварителните поръчки на новия Honor Magic6 Pro

Клиентите, заявили покупка в периода на кампанията, ще получат смартфона в комплект със смарт часовник, бързо зарядно и стилен калъф

Vivacom стартира предварителните поръчки на новия Honor Magic6 Pro | StandartNews.com

Vivacom започва да приема предварителни поръчки за новия модел Honor Magic6 Pro. След зашеметяващия успех на модела в Китай, потребителите на Vivacom вече могат да заявят устройството на атрактивна цена и в комбинация с изгодните планове Unlimited тук.

Кампанията за предварителни поръчки на Honor Magic6 Pro в мрежата на Vivacom продължава до 11 март. Клиентите, заявили своя смартфон в рамките на този период, ще получат устройството в комплект с три страхотни подаръка – смарт часовник Honor Watch 4, бързо зарядно Honor SuperCharge 100W и стилен калъф Honor Magic6 Pro PU Bracket Case.

Honor Magic6 Pro може да бъде заявен с предварителна поръчка за 58.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX.

Премиум устройството от новата серия Honor Magic6 следва изцяло дизайнерския подход на миналогодишните модели на марката и е оборудван с 6,8-инчов LTPO Quad-Curved дисплей с извити ъгли и опресняване до 120 Hz. Honor Magic6 Pro идва с 5000 нита пикова яркост на екрана, технологията Dolby Vision и допълнителни функции за динамично затъмняване. Моделът има предпазно покритие от специални нанокристали и разполага с IP68 сертификат за защита от вода и прах.

Honor Magic6 Pro работи с последно поколение Snapdragon 8 Gen 3 чип, който гарантира супер производителност. Съвременният хардуер се комбинира с тройна задна камера, която включва иновативен 180МР телефото сензор с 2.5х оптично приближение и 100х дигитален зуум, 50МР основна камера с променлива бленда от f/1.4 до f/2.0 и 50МР ултра широка камера. Предната камера е 50МР с широк обектив и 3D скенер за лицево разпознаване. Цялата система от камери на Honor Magic6 Pro е базирана на изкуствен интелект и позволява запечатването на невероятни кадри.

Моделът впечатлява с изключително издръжливата си силициево-въглеродна 5600 mAh батерия, която се представя надеждно във всякакви условия, дори при -20°C. Батерията поддържа 66W безжично и 80W кабелно зареждане. Смартфонът работи с Android 14 и MagicOS 8 интерфейс.

Смарт часовникът Honor Watch 4 е с 1,75-инчов дисплей с резолюция 450х390 пиксела и вградена батерия, издържаща до 14 дни. Устройството работи с триядрен процесор с иновативна функция за включване и изключване на ядрата в зависимост от изпълняваната задача. Смарт часовникът поддържа 97 режима за тренировки и е оборудван със сензор за измерване на сърдечния ритъм и кислорода в кръвта.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай