ВИП-пътниците на Turkish Airlines с чорапи за сън Versace

Нов, специален комплект е предвиден и за пътуващите в икономична класа на междуконтиненталните полети

ВИП-пътниците на Turkish Airlines с чорапи за сън Versace | StandartNews.com

Turkish Airlines вече предлага нови специални комплекти за път с дизайн на Versace – един от глобалните модни лидери, и Mandarina Duck – бранд, специализиран в продукти за пътуване. От началото на юли те са на разположение на пътуващите на междуконтиненталните полети на превозвача.

Комплектите, създадени в колаборация с Versace, са на разположение на пътуващите бизнес клас и включват тапи за уши, чорапи, маска за сън, предупредителни стикери, балсам за устни, лосион за ръце, маска за лице и фиби за коса (само в дамските комплекти). Те са създадени ексклузивно за Turkish Airlines и се отличават с това, че имат мъжки и женски вариант, спрямо различните нужди на пасажерите. Чантичките се предлагат в различни цветове, а благодарение на елегантния си и функционален дизайн могат да бъдат използвани и след края на полета.

От 3 юли насам за пътуващите в икономична класа на междуконтиненталните полети на авиокомпанията също е предвиден нов, специален комплект. Той е проектиран от компанията Mandarina Duck, която е известна със своите иновативни и функционални решения за туристи, както и с уникалния дизайн на продуктите си. Сетът включва маска за сън, чорапи, тапи за уши, балсам за устни, четка и паста за зъби. Turkish Airlines е ангажирана с това да предлага натурални козметични продукти от най-високо качество на своите пасажери и затова комплектът включва продукти на Atelier Rebul, чиято история датира чак то 1895 г.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай