Уикеда свирят за посетителите на Автомобилен салон 2013

Новата Toyota Corolla е смъкната от поточната линия специално за Автосалона.

Уикеда свирят за посетителите на Автомобилен салон 2013 | StandartNews.com

София. Музикантите от Уикеда ще свирят днес на сцената на Автомобилен салон София 2013. Те ще зарадват посетителите на автомобилното изложение с любимите парчета „Двамата с Боби пием кафе", „Няма да се дам" и „Уиски с фъстъци". В 18 часа групата ще излезе на външната сцена пред зала 5 на Интер Експо Център – София. Концертът ще продължи до 20 часа.

Освен концерта на българската група, изложението има и други изненади за деня. На щанда на Toyota ще се състои премиерата на новата Toyota Corolla, чието производство започна само преди два дни – на 17 юни 2013 г. Компанията е направила дори и невъзможното, за да може един от първите автомобили, слезли от поточната линия през първия ден, да пристигне в България специално за Автомобилен салон София 2013, съобщават организаторите.

 

    Филип Пфое, собственик на Мото-Пфое на щанда на компанията международното автомобилно изложение в столицата.

21-ия Автомобилен салон София 2013 се радва на голям посетителски интерес. Сред специални гости на изложението бяха посланикът на Република Франция Н. Пр. Филип Отие и Н. Пр. Марко Контичели - Посланик на Италия у нас. Г-н Отие посети щандовете на френските марки Citroen, Renault и Peugeot и направи малък тест драйв в напълно електрическото Renault Twizy. Филип Пфое, собственик на Мото-Пфое, избра международното автомобилно изложение в столицата за заключителната сесия на ежегодната си юнска среща с мениджърския екип на компанията. „Една от най-красивите и бързи спортни коли в момента – дръзкият Jaguar F-Type, и най-луксозното изпълнение на новия Range Rover – версията Autobiography – са гвоздеите в експозицията на британските икони Jaguar Land Rover. Смятам, че изброеното е достатъчно, за да заинтригува всеки автомобилен почитател – сподели г-н Пфое. Той е редовен посетител на Софийския автосалон.

 

Посланикът на Република Франция Н. Пр. Филип Отие направи малък тест драйв в напълно електрическото Renault Twizy.

Едно от най-свежите имена на българската диджей сцена – Емил Прайз, ще излезе на сцената на автосалона в събота. Тогава един от посетителите е си тръгне с голямата наградата- автомобил по избор от предложените Citroёn C-Elysee Seduction, Dacia Sandero, FORD FIESTA, Great Wall Voleex C10, Peugeot 301 ACTIVE, Renault Clio IV, Škoda Citigo.

Автомобилното изложение продължава до 23 юни. Входът е по 6 и 3 лева. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай