Твоята печеливша бизнес възможност – не я пропускай!

REFAN предоставя гъвкав франчайз модел с четири уникални възможности

Твоята печеливша бизнес възможност – не я пропускай! | StandartNews.com

Инвестиция от 600 до 6000 лв. с бърза възвръщаемост

От REFAN добре познават притесненията на предприемачите, защото самата компания преди повече от четвърт век стартира с един магазин за наливна парфюмерия. Сега, когато вече имат опита и стотици успешни партньори в България и в още 50 страни на 5-те континента, от REFAN са убедени, че с предприемчивост и малък собствен капитал всеки може да започне свой бизнес. Ето защо компанията предоставя гъвкав франчайз модел с четири уникални възможности. Те дават шанс за стабилен, проспериращ и най-важното - печеливш бизнес, който носи добра и бърза възвращаемост на вложените средства и позволява да работиш за себе си.
 

Gift Shop за 600 лв. е името на стартовия бизнес пакет на REFAN. Той е подходящ за хора, които вече имат собствен магазин и искат да разширят продуктовата гама в него. Включва продукти от утвърдени и разпознаваеми козметични серии на световноизвестната козметична марка. Като добавка фирмата предоставя универсална и атрактивна украса за витрина на стойност 200 лв.
 

Small Family business предоставя два варианта за начало на семеен бизнес или за разширяване на вече съществуващ такъв. Единият бизнес пакет е на стойност 1600 лв., вторият е за 2400 лв. И двата пакета дават възможност за закупуване на наливна парфюмерия и аксесоари към нея. В тях REFAN включва и допълнителната си фирмена подкрепа, като предоставя специализирано оборудване от стъкленици и стелажи на стойност, равна на стойността на закупения от клиента пакет /съответно 1600 лв. и 2400 лв/.
 

Четвъртата възможност е франчайз пакет за 6000 лв. Той позволява на най-предприемчивите да отворят собствен магазин REFAN и да станат част от франчайз веригата на компанията. Пакетът включва асортимент от над 500 артикула, разпределени в различни продуктови категории: парфюмерия, козметика, сапуни, аксесоари и др. Към този пакет от REFAN предоставят като добавка цялостно оборудване с фирмена визия, стъкленици с патентован дизайн, рекламни материали, транспорт. Закупилите го могат да разчитат на 100% възвръщаемост на вложените средства.
 

Повече информация за това, как да станете част от голямото франчайз семейство на REFAN, можете да получите на e-mail: sales@refan.net или на тел.: 032/904 763

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай