Търсите майстор? Вече можете да намерите добър майстор по-бързо и по-лесно от всякога!

Намирането на майстор не е лесна задача, но платформи като Daibau (Дайбау) опровергават това

Търсите майстор? Вече можете да намерите добър майстор по-бързо и по-лесно от всякога! | StandartNews.com

Пролетното почистване е нещо, което повечето хора познават: веднага щом изгреят първите слънчеви лъчи и настъпят пролетните месеци, се появява желание да почистим основно и пренаредим жилищното си или бизнес пространство, т.е. да го освежим след студената и мрачна зима.

Независимо дали искаме да боядисаме стените, да поставим климатик или да преустроим градината си, ще ни трябва помощта на специалисти - надеждни майстори, които бързо и лесно ще ни помогнат в това начинание. Всеки поне веднъж се е убеждавал, че намирането на такъв майстор не е лесна задача, но платформи като Daibau (Дайбау) опровергават това.

Имате нужда от майстори точно сега, но те са прекалено заети…

Когато дневните температури надхвърлят 20 градуса, повечето хора имат желание да боядисат и освежат стените си. Някои предпочитат да извършат това сами, а тези, които не искат да прекарат свободното си време в боядисване и не са сигурни, че могат да го свършат работата задоволително и без да правят бъркотии, ще потърсят бояджии. Тъй като повечето от хората се обаждат по едно и също време, графикът на бояджиите е запълнен и те не могат да се отзоват на всички, поради което са принудени да отказват работа. Стига се до следния извод: дори и да се намери бояджия, който отговаря на нашите критерии, той едва ли ще бъде свободен или ще може да дойде на място в периода, който сме предвидили.

Същото е положението и при други дейности. Когато денят стане по-дълъг и броят на слънчевите часове се увеличи, всеки иска да прекарва свободното си време на открито и точно през пролетта се поражда желанието за озеленяване на двора. Не е толкова проста задача, обаче, да се намери подходящ и същевременно свободен специалист, който да е квалифициран за извършване на озеленяване на екстериора и освен това, да се намира близо до мястото, на което живеем.

Търсене на майстори, което дава ефективни резултати за „нула време“

Все пак има решение да се намери майстор, който е свободен и е готов да излезе на терена в желаното време и да дойде на място. Платформата Daibau свързва изпълнителите на строителни работи, т.е. специалистите, с всички тези, на които те са необходими, т.е. с тези които желаят да изградят или ремонтират своето жилище или работни помещения, и то така, че и двете страни да имат полза.

В платформата можете да намерите повече от 300 специализирани категории в областта на строителството, проектирането и ремонтирането, а на разположение са близо 6000 изпълнители на строителни работи. Сигурно се питате как работи тази платформа?

В платформата Daibau има заявка, чието попълване отнема само няколко минути. В запитването посочваме описанието на желаната работа, срока, в който трябва да се извършат работите, както и мястото, на което да дойдат изпълнителите. Така например, ако искате да освежите стените в дома си, трябва да изберете „боядисване“ във вида работа, а след това просто да опишете накратко вашите желания, посочите площта, която искате да боядисате (в квадратни метри), кога искате бояджиите да започнат работа, както и мястото на изпълнение на работата. Има и възможност за вмъкване на снимки или скици в запитването, което дава възможност да се обясни по-добре какво искаме, така че да намерим най-подходящия майстор.

След като изпратим запитването, платформата, в съответствие с посочените критерии, които сме въвели, ще ни предложи налични изпълнители по имейл. Предлаганите майстори ще бъдат готови да дойдат на място и да боядисат нашето жилищно или работно помещение в рамките на удобен за нас срок, който сме посочили в запитването. Тъй като желанията и исканията са изразени чрез попълването на въпросника, ще бъде предотвратена възможността за недоразумения, защото изпълнителите знаят какво очакваме от тях, но и какво могат да очакват на място. Остава само да изберем един от изпълнителите, данните на които сме получили по имейл и да уточним детайлите по сътрудничеството.

Избиране на майстор въз основа на оценките за него

Възниква нов въпрос - ако платформата ни предлага няколко изпълнителя, как да направим правилен избор и да се спрем на най-добрия? Препоръките, тоест оценките за изпълнителите, ще ни помогнат в това. А именно, след като майсторите свършат работата си, всички възложители имат възможност да оценят труда и усилията им, тоест да споделят удовлетворението си от изпълнението, като това могат да направят, като им дадат заслужена оценка и напишат коментар. Тъй като има прозрачност при препоръките, на тяхна база можем да вземем правилното решение и да изберем майстора, който ще изпълни работата по възможно най-добрия начин.

Платформата предлага още една възможност, която със сигурност ще бъде от решаващо значение за нас преди извършване на работата и срещата с майстора. В секция „Калкулатор“ можете да намерите средните цени на отделните видове работи, продукти и услуги, което позволява да се получи подробна информация за цените и разходите, преди да се свържете с изпълнители. Благодарение на това ще управлявате по-лесно бюджета, който сме готови да заделим за изпълнението на работата.

Възползвайте се от слънчевите дни, на които ни предстои да се наслаждаваме, като същевременно подредите и освежите дома си с помощта на надеждни и професионални майстори, които ще свършат своята работа по най-добрия начин. Сега можете да имате и двете - обновен и подреден дом по ваш вкус с минимални усилия и без "загуба на нерви и свободно време за себе си и любимите си хора, защото не е нужно да се притеснявате да търсите майстори и да губите време в често изтощителни договорки с тях

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай