Три предимства за клиентите идват с Lidl Plus преди празниците

Нова игра Купон +, коледни късмети с изненади и рулетка с подаръци за потребителите на приложението

Три предимства за клиентите идват с Lidl Plus преди празниците | StandartNews.com
  • Нова игра Купон +, коледни късмети с изненади и рулетка с подаръци за потребителите на приложението

Приложението Lidl Plus е приготвило три нови празнични изненади за своите потребители. От 6 декември до 2 януари всеки, който го използва, участва в  новата игра Купон+ и трупа суми при всяка покупка, независимо какво пазарува. Така могат да се спечелят любими продукти само за 1 ст. и отстъпка от 5 лв. от стойността на следващата покупка.

Втората изненада е Рулетка, която клиентите могат да завъртят в приложението между 27 декември и 9 януари и да проверят късмета си след всяка покупка във веригата.

Коледните късмети са третият подарък за клиентите. Всеки ден между 20-ти и 24-ти декември потребителите на Lidl Plus ще виждат подаръчна кутия при влизане в приложението. При натискането на кутията, ще получават купон-изненада, от който могат да се възползват в рамките на 3 дни. Предвидените награди са продуктови и различни за всеки ден.

Новият Купон+ отново включва четири нива, но с още по-големи награди. Всяко от тях носи избор на любим продукт срещу 1 стотинка, без значение дали клиентите пазаруват хранителни или нехранителни продукти. Необходимо е само да сканират Lidl Plus картата си при плащане на касата.

При достигане на сума за покупки в размер на общо 80 лв., клиентите получават Купон+ награда по избор - овесени бисквити Tastino или фъстъци Alesto.

Второто ниво е при достигане на 120 лв. и носи избор между 1 литър сок праскова Cappy или шоколад Ritter Sport.

180 лв. е сумата, която отбелязва достигане на трето ниво. С него идва и един продукт по избор отново срещу 1 стотинка - шоколадови бонбони Palace или кашу Alesto.

Играта приключва при достигане на сума в размер на общо 350 лв., и Купон+ за отстъпка на стойност 5 лв. от следващата покупка (от минимум 30 лв.). Спечелените купони важат до 7 дни, а пълните условия на Купон+ може да се открият на: www.lidl.bg/couponplus

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай