Telenor с безплатен резерв от минути

Telenor с безплатен резерв от минути | StandartNews.com

Гришо стана рекламно лице на телекома, норвежката компания сменя цялата мрежа

София. Telenor тръгна с безплатен резерв от минути и мобилен интернет за клиентите си. Това е една от новите оферти, която норвежката компания предлага на българските си клиенти, след като GLOBUL вече е Telenor. Изпълнителният вицепрезидент на компанията Хил Мортен Йонсен пристигна в София за официалния старт на ребрандирането на телекома и новите му тарифни планове.

"Имаме нещо като рожден ден. Тelenor Bulgaria преди 15 месеца купи GLOBUL. Ще имаме нова мрежа и нови услуги", заяви главният изпълнителен директор на Тelenor Bulgaria Стайн Ерик Велан. Промяната няма да създаде никакви затруднения за клиентите. Те няма да преподписват своите договори или да заменят SIM картите си, а мобилните им номера остават непроменени.

С новите планове "Резерв" клиентите ще са спокойни и защитени от неочаквани сметки при повече разговори и сърфиране в интернет. Те ще имат персонален резерв от минути за разговори и мегабайти за мобилен интернет. Той ще се активира автоматично след изчерпване на месечния пакет за потребление, без допълнително заплащане. Така например най-ниският план от 13,99 лв. предлага 500 мин в мрежата на телекома, 50 мин извън Тelenor, 200 MB мобилен интернет и включен резерв от 100 мин и 200 MB.

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стана рекламно лице на мобилния оператор Тelenor Bulgaria, като на фейсбук страницата на телекома се завъртя клип, в който най-добрата ни ракета рекламира именно новия план "Резерв".
"Telenor ще предложи равнопоставеност между нови и настоящи клиенти по отношение на всички наши търговски предложения и промоции, както и до най-новите и търсени модели мобилни устройства, предлагани от Telenor, на еднаква цена и при равни условия", каза Велан. Той и Йонсен откриха официално първия обновен магазин в Бизнес парк София и си направиха селфи за спомен с гостите. Telenor Group купи GLOBUL и Германос за 717 млн. евро през август 2013 г.

Интервю с Хил Мортен Йонсен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай