Четвъртък,

Технологичният гигант Samsung влиза в Kaufland

От: Стандарт -
3307
Технологичният гигант Samsung влиза в Kaufland
A
A
A
  • Kaufland е първият ритейлър за бързооборотни стоки у нас, който разширява портфолиото си с продукти от технологичния гигант

От понеделник (15 май), десетте най-търсени продукта Samsung ще могат да бъдат намерени и в цялата магазинна мрежа на Kaufland България. С това лидерът в модерната търговия се превръща в първата верига хипермаркети у нас, която ще предлага продуктите на корейския гигант в своя специална кампания. В продължение на 7 седмици всички притежатели на картата за лоялност Kaufland Card, ще могат да се възползват от ексклузивни цени с до 40% отстъпка на десет избрани продукта Samsung – между които два вида телевизори, монитор за компютър, смарт телефон и смарт часовник, таблет, саундбар, микровълнова печка и прахосмукачка.

„Партньорството ни със Samsung България e от стратегическо значение. С компанията споделяме еднакви ценности – държим на безкомпромисното качество, стремим се към иновации и оптимизации на продуктите и бизнеса ни. Позиционирането на продукти от портфолиото на Samsung ни дава възможност да разширим асортимента си и да предлагаме актуални предложения на нашите клиенти“ - споделя Симон Хаубрих, Директор дирекция „Нехранителни стоки“ в Kaufland България

„Щастливи сме, че от днес богат избор от продуктите на Samsung са още по-достъпни за нашите потребители в мрежата на Kaufland България. Сред специалната селекция могат да бъдат открити различни продукти, които улесняват ежедневието, благодарение на иновациите на компанията. “, каза Мария Синигерова, Маркетинг мениджър в Samsung България.

Двете компании се обединяват за ексклузивно и дългосрочно партньорство, което да подпомогне технологичната достъпност на най-широко ниво. Чрез веригата хипермаркети, уредите на Samsung ще бъдат още по-достъпни за над 1.2 млн. от клиентите на ритейлъра седмично.  


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com