tbi bank дарява 60 хил. лв. за пострадалите от земетресенията в Турция

Загрижеността стои в основата на културата на tbi

tbi bank дарява 60 хил. лв. за пострадалите от земетресенията в Турция | StandartNews.com

tbi осигурява финансова подкрепа в размер на 60 000 лв., за да помогне на пострадалите от земетресенията в Турция. В сътрудничество с Посолството на Република Турция в България, дарението ще бъде използвано за осигуряване на контейнери за живеене за хора, чиито домове бяха разрушени от природното бедствие. Заради наличието на колеги от Турция в екипа, от банката приемат трагедията с още по-голяма съпричастност.

„Нашите сърца и мисли са с всички жертви и пострадали от опустошителните земетресения в Турция и Сирия. И като организация, но най-вече като хора, ние искаме да подкрепим най-нуждаещите се в тези трудни времена. Надяваме се, че нашият принос ще бъде от полза и ще направи живота на хората малко по-лек, докато се възстановяват от бедствието“, сподели Питър Барон, CEO на tbi.

Загрижеността стои в основата на културата на tbi и служителите на банката в България, Румъния и Гърция изразиха готовност лично да помогнат на пострадалите веднага след трагедията. Банката продължава да събира най-необходимото – дрехи, хигиенни продукти и парични дарения във всичките си офиси и централата, с което допълнително помага на нуждаещите се.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай