Шефът на Wizz Air в ТОП 100 на Форбс

По този повод г-н Варади може да бъде видян и на корицата на престижното издание за февруари

Шефът на Wizz Air в ТОП 100 на Форбс | StandartNews.com
  • FORBES КЛАСИРА ЙОЗЕФ ВАРАДИ, CEO НА WIZZ AIR, В ТОП 100 НА НАЙ-УСПЕШНИТЕ УНГАРЦИ
  • Основателят и главен изпълнителен директор на Wizz Air заслужено попада в престижната класация на Forbes за бизнесмени, успели сами да се изкачат на върха

Wizz Air, най-бързо развиващата се и най-устойчива авиокомпания* в Европа, с гордост съобщава, че нейният главен изпълнителен директор Йозеф Варади е избран от Forbes като една от 100-те най-успешни унгарски личности. По този повод този месец г-н Варади може да бъде видян и на корицата на престижното издание за февруари.

От основаването на Wizz Air през 2004 г., Йозеф Варади е начело на авиокомпанията, която всяка година затвърждава все повече позицията си на лидер на европейския нискотарифен авиопазар. Неговото признание като една от най-успешните бизнес личности в Унгария идва скоро след като той получи отличие и за лидерство в нискотарифния сектор от Flight Global Airline Strategy Awards за 2021 г. Наградата е признание за далновидното управление на г-н Варади, с особен акцент върху изключителното представяне по време на пандемията Covid-19 на Wizz Air, която в този период прояви смелостта да инвестира в своята флотилия, екип и мрежа, като същевременно запази силната си ликвидна позиция и стабилна инвестиционна оценка.

С това високо класиране и в новия си брой Forbes отдава почит на изключителния професионален път на Йозеф Варади, от десетгодишния му престой в Procter & Gamble, през създаването на първоначалната концепция за нискотарофния модел и въвеждането му на практика, до неуморимия му и успешен устрем да позиционира Wizz Air като структурен победител след пандемията.

*Wizz Air наскоро беше призната за най-устойчивата авиокомпания в Европа въз основа на Sustainalytics Rating.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай