PRWeek обяви Максим Бехар за най-добър PR професионалист в Европа

Изпълнителният директор на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc получава приза за втори път

PRWeek обяви Максим Бехар за най-добър PR професионалист в Европа | StandartNews.com

Максим Бехар бе обявен от американското списание PRWeek за най-добър PR професионалист в Европа. Той е главен изпълнителен директор на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., както и Президент на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария.

Наградата бе обявена на специална церемония на живо в Лондон на престижния международен конкурс PRWeek Global Awards 2022, организиран от най-авторитетното издание за публични комуникации в света PRWeek. Максим Бехар получава наградата „Най-добър PR професионалист в Европа“ за втори път. Първото отличие му бе връчено по време на специална онлайн церемония през 2020 г.

Освен PR специалист с дългогодишен опит и бивш Президент на най-влиятелната PR организация в света ICCO, Максим Бехар е настоящ директор по международното развитие на организацията. Той бе избран и за член на Консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети ENGAGE.EU. Бехар е автор на една от най-добрите книги за PR в момента – „Световната PR революция“. Издадена първоначално в САЩ, книгата постигна забележителен успех и в продължение на две седмици бе на първо място по продажби сред новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advises на Amazon.com. Максим Бехар е и единственият българин, вписан в Стената на славата на ICCO.

„Да бъда PR професионалист е награда само по себе си, а да бъда най-добрият в Европа е огромна чест и признателност. Изключително съм щастлив и благодарен отново да получа толкова престижно отличие и съжалявам, че не успях лично да получа наградата поради реализирането на важен PR проект в България. Нивото на успех, което тази награда изисква, е поредното доказателство за усиления труд, който полагам аз и моя екип в компанията да развиваме индустрията у нас и да постигаме отлични резултати с всеки от многобройните ни проекти“, коментира Максим Бехар, CEO на М3 Communications Group, Inc.

Победителите в PRWeek Global Awards 2022 се избират от жури, съставено от доказани експерти в бранша от цял свят. Церемонията по връчване на наградите се състоя на живо за пръв път от две години насам, което направи събитието още по-вълнуващо за участниците и неговите организатори.

Подробна информация за конкурса и победителите ще откриете тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай