Пощенска с ново мобилно банкиране

Пощенска с ново мобилно банкиране | StandartNews.com

Пощенска банка разработи ново приложение за мобилно банкиране m-Postbank, с което клиентите могат да управляват своите сметки навсякъде по света, 24 часа в денонощието. С него клиентите бързо и сигурно правят справки през мобилния си телефон, като таксите са по-ниски, в сравнение с банкирането в офис. С приложението m-Postbank финансовата институция въвежда нови стандарти в банковото обслужване, като модерните услуги отговарят на динамичния начин на живот на съвременните потребители.

"Банковият сектор е един от най-бързо развиващите се, а технологиите позволяват на потребителите да имат достъп до последните тенденции на пазара", заяви Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на Пощенска банка. С m-Postbank клиентите постепенно ще имат достъп до всички съществуващи досега функционалности, които са свикнали да използват през електронното си банкиране.

С m-Postbank на този етап клиентите могат да правят преводи между лични сметки в банката, плащания на комунални задължения и данъци, на собствени кредити и кредитни карти от Пощенска банка. Приложението е за смарт телефони с Android и iOS и може да бъде изтеглено безплатно от Google Play и App store. В приложението потребителите могат да влязат с името и паролата, които вече използват за вход в интернет банкирането e-Postbank. Банката предлага и услугата U-Postbank за автоматично плащане на комунални сметки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай