Подарък от Дядо Коледа за децата: tbi bank и Хиполенд

Майки и татковци, както и всички роднини могат да пазаруват на изплащане

Подарък от Дядо Коледа за децата: tbi bank и Хиполенд | StandartNews.com

В разгара на голямото предколедно пазаруване tbi bank и Хиполенд си партнират за още по-достъпни подаръци за малчуганите. Родителите вече могат да зарадват децата си с мечтания подарък, без да се лишават от останалите ангажименти и удоволствия покрай празниците.

 

Майки и татковци, както и всички роднини могат да пазаруват на изплащане в най-големия и популярен български онлайн магазин за детски стоки https://www.hippoland.net/. Коледният онлайн каталог на Хиполенд включва над 1300 предложения за всеки детски вкус и възраст, на достъпни цени.

 

 

Родители и роднини вече могат да се възползват от възможността да намалят разходите си около празниците като разсрочат на вноски покупката на големи подаръци за децата си или за всички малчугани във фамилията. Алтернативните разплащателни методи на tbi bank дават възможност на всеки клиент на Хиполенд в мрежата да избере най-подходящия за него план. Към момента опцията е достъпна за покупки на стойност от 100 до 3000 лв. само в онлайн магазина на Хиполенд, като екипите на двете компании работят, за да предоставят в бъдеще услугата и във физическите магазини от веригата.

 

 

„Нашата цел е да предлагаме финансови решения, с които правим ежедневието на българите по-удобно и спокойно и им позволяваме да не отлагат сбъдването на мечтите си. Щастливи сме, че с наша помощ много деца ще получат мечтания подарък за Коледа, а родителите им ще посрещнат по-спокойно празниците, като разсрочат покупките на вноски в следващите месеци“, казва Екатерина Атанасова, ръководител „Търговски партньорства“, tbi bank.

 

 

Финансовият инструмент на tbi за плащане на части е предпочитано решение за над 22 000 търговски локации в България, Румъния и Гърция, които го предлагат на клиентите си в онлайн и физическите си магазини.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай