Онлайн депозит от "Инвестбанк" АД - сега с по - добри условия и напълно дистанционно откриване

„Инвестбанк“ АД предлага широк набор от депозитни продукти за физически и юридически лица

Онлайн депозит от "Инвестбанк" АД - сега с по - добри условия и напълно дистанционно откриване | StandartNews.com

„Инвестбанк“ АД предоставя възможността на нови клиенти физически лица да открият депозит онлайн, в рамките на минути, без посещение във финансов център. С изгодните си лихвени нива – за 12 месеца 0,75%, за 24 месеца 0,95% и за 36 месеца 1,05 % в лева и евро и без такси за обслужване и теглене на падеж, депозитът се нарежда сред най-добрите предложения в сегмента. Продуктът включва разнообразие от срочности, избор от две валути и довнасяне по всяко време до краен падеж на сума, ненадвишаваща „Обща сума на депозита“ при първоначалното му откриване. Няма ограничение за максималната сума на депозита.

Онлайн депозит бързо и удобно може да бъде открит чрез онлайн заявка през секция онлайн услуги на корпоративния сайт на банката. За улеснение на клиента след въвеждане на сума в калкулатора на продукта за секунди се изчислява крайната сума, която ще получи депозанта в края на срока. След което, в рамките на минути се преминава през регистрационен процес, подписване на документи посредством електронен подпис и захранване на сметката.

„Инвестбанк“ АД предлага широк набор от депозитни продукти за физически и юридически лица с висока доходност и различни валути и срокове. В отговор на промяната в макроикономическата ситуация, считано от 10 август „Инвестбанк“ АД премахна таксата за съхранение на парични средства за клиентите си - юридически лица. Промяната е в отговор на взетото решение от Управителният съвет на Европейската централна банка, с което се увеличава лихвата по депозитите с 0,5% и с това реално се премахват отрицателните лихви по депозитни продукти от последните години. За физически лица банката продължава да не прилага такса за наличност по платежни сметки.

Онлайн продуктите на „Инвестбанк“ АД са на разположение 24/7 на клиентите на банката. Сред тях са онлайн заявка за откриване на депозит, кандидатстване за кредитна карта и потребителски кредит изцяло онлайн. Мобилното приложение Ibank Mobile позволява банкиране от всяка точка, а мобилният токен потвърждава преводи и активни операции сигурно и удобно, дори без връзка с интернет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай