Неделя,

Нека бъде Светлина, но да бъде произведена в България

От: Стандарт -
Нека бъде Светлина, но да бъде произведена в България
A
A
A

Да си намалиш сметката за ток е лесна работа, ако плащаш по стопански цени и се свържеш с Гранд Енерджи Дистрибюшън. От тях ще получиш сертификат, че ползваш българска енергия.  Гранд Енерджи Дистрибюшън е надежден търговец на електрическа енергия с 10 годишно присъствие на пазара.

Авторитетната грамота ни напомня, че особено в условията на криза  обединението на българските производители и търговци  е ключово не само за отстояването на българската икономика, но и важно за това колко социална държава можем да бъдем. Работата на всички компании е силно затруднена по време на пандемията, а голяма част от тях са подложени на истинско изпитание. Малко солидарност, а дори и само морална подкрепа ще бъде в полза на всяка компания. А от Гранд Енерджи Дистрибюшън са се погрижили освен сертификата, клиентите им да получат атрактивно ценово предложение и да излязат на свободния пазар лесно и в по - добра позиция.

Грабни с до 20% по - добра цена. Не пропускай момента. Не пропускайте да вземете решение бързо, защото високите сметки за електрическа енергия в студените месеци вече чукат на вратата. Цялата процедура за Вас ще отнеме няколко минути в рамките на 2-3 дни, а ползите са безспорни. Дори крайният срок да е чак през юни защо да не спестите до 20% от месечния си разход или дори само напрежението от последния момент.

Всяка компания сама решава, но Гранд Енерджи Дистрибюшън е насреща с надежден съвет, подкрепа и атрактивно предложение. 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички