Над 30 вида сирена и кашкавали с намаление до 30% тази седмица в Kaufland

Компанията предлага над 200 вида млечни деликатеси в постоянния си асортимент

Над 30 вида сирена и кашкавали с намаление до 30% тази седмица в Kaufland | StandartNews.com
  • Компанията предлага над 200 вида млечни деликатеси в постоянния си асортимент

Най-големият ритейлър у нас – Kaufland Българя сваля цените промоционално на 34 вида сирена и кашкавали тази седмица, като най-търсените продукти се предлагат с до 30% намаление. Компанията предоставя на своите клиенти разнообразие от видове и марки млечни продукти, включително и такива от собствената си българска марка „Брей!“.

В хипермаркетите на веригата могат да бъде намерен богат избор от кашкавал от краве мляко с намаление до 30%, като ритейлърът се е погрижили за всеки вкус – от почитателите на гюбека до тези на кашкаваленото роле, което е с 25% отстъпка. Над 20 вида са сирената с промоционална цена. Млечните предложения от витрината с обслужване достигат до намаления от 40%, в това число са и сирената с по-специфични вкусове като тези с маслини или кимион. Голямото намаление на сирена и кашкавали обхваща периода от понеделник (27.03.) до неделя (02.04.).

За максимално улеснение на седмичния пазар, ритейлърът предлага идеи и специално подбрани рецепти от Kaufland, които можете да намерите тук. Менюто обхваща широка гама вкусове и интереси - от интернационална кухня до сезонни вкусотии, от сладкиши с много сметана до веган специалитети.

Седмичните брошури на Kaufland с всички специални предложения, предлагат нова порция атрактивни предложения всеки понеделник. Към тях всеки четвъртък компанията добавя още повече атрактивни оферти за уикенд пазаруване.

Информирайте се за Kaufland изгодните цени и във Viber.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай