Понеделник,

Мальовица пусна всички ски писти

163
Мальовица пусна всички ски писти
A
A
A

„Радваме се, че най-сетне в района натрупа достатъчно сняг, за да посрещнем всички любители на ските! На обновените ски писти и спортни съоръжения в Мальовица предлагаме невероятно зимно изживяване за всички скьори“ коментираха от курортен комплекс Мальовица.

През тази нетрадиционно топла зима дори и на едно от най-високите места в България Мальовица бе трудно да натрупа сняг. Но макар и чак в края на януари, пистите в района са покрити с дебел пласт пухкав сняг и чакат запалените скьори да достигат нови рекорди.

„Любителите на ските, сноуборда и дори на шейните са добре дошли на Мальовица! Отворени са писти „Стената“ и „Ръждавица“ , Учебен плац на Меча поляна, както и влекът Голямата паничка.“ Допълниха още от комплекс Мальовица.

Не може да не се отбележи, че в последната година зоната около Меча Поляна в курортен комплекс Мальовица претърпя пълна трансформация. Ски съоръженията са напълно обновени. Пистите се поддържат от изцяло нови машини. Освен това, Централната планинска школа също бе ремонтирана. Едноименният хотел „Мальовица“ стана обект също на сериозна трансформация, като вече месец посреща гости в обновени стаи с уютен интериор, предоставящи спиращи дъха гледки от прозореца.

Курортен комплекс Мальовица се превръща в подходящо място за почивка не само за запалените скьори, а и за любителите на разходките, тъй като от него започват някои от най-популярните планински маршрути в неповторимата Рила.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Мальовица

Още от категорията