Летим директно от София до Будапеща

Летим директно от София до Будапеща | StandartNews.com

От понеделник, 20 юни, вече можем да летим директно от София до Будапеща, съобщиха от "България ер". Това е най-новата дестинация на националния ни превозвач, с която той отговаря на засиленото търсене на билети до столицата на Унгария. Досега до Будапеща и обратно се летеше основно през Виена.

Полетите ще са четири пъти седмично - в понеделник, сряда, четвъртък и неделя. В цената за двупосочен билет от 155 евро са включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг, чекиран до 23 кг, а също и кетъринг.
В понеделник и сряда самолетите на "България ер" ще излитат от София в 13.10 ч и ще кацат в Будапеща в 13.20 ч местно време. В четвъртък полетът започва в 14.50 и приключва в 15.00 ч на летище "Ференц Лист", а в неделя самолетът излита и каца съответно в 21.30 и в 21.40 часа.

В обратна посока самолетите излитат от Будапеща 40 минути след кацането си.
Много удобни връзки от София през Лондон до различни градове във Великобритания и Ирландия вече предлага "България ер" благодарение на наскоро подписания договор с British Airways. С новото сътрудничество между двете авиокомпании пътниците вече имат много удобни връзки до Манчестър, Лийдс, Нюкасъл, Глазгоу, Единбург, Абърдийн, Инвърнес, Белфаст и Дъблин.
Цените за еднопосочен билет започват от 156 евро, а за двупосочен - от 300 евро, като има възможност и за предоставяне на групови цени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай