Кредит от TBI Bank с до 100% отстъпка

Кредит от TBI Bank с до 100% отстъпка | StandartNews.com

Сезонът на отстъпките в TBI Bank започна. TBI Bank стартира кампания "Сезонът на отстъпките и подаръците".

Тя включва: промоционално предложение за потребителски кредит "Бързи пари", който се предлага в офисите на TBI Bank, със слоган: "Ела и вземи до 100% отстъпка!", и специално предложение за клиентите на целевите потребителски кредити "Бързи покупки" в търговската мрежа със слоган: "Пазарувай с TBI, спечели круиз за 4-ма!". В промоционалния период от 15.11.2013 г. до 15.01.2014 г. всеки клиент на банката има шанс да спечели страхотна награда. 100% отстъпка от лихвата по потребителски кредит е най-примамливото предложение. Отстъпката се определя с изтриване на скречкарта, която съдържа отстъпка от лихвата съответно: 15%, 25%, 50% или 100%. За всеки кандидатствал за кредит има и малък подарък изненада. Клиентите, които предпочитат да пазаруват на изплащане с TBI Credit, сега са изкушени от предложението да вземат желаната стока на промоционални условия и шанса да спечелят средиземноморски круиз за четирима.

Пълната информация е на www.tbibank.bg.

По-висока лихва по депозита

на майките дава УниКредит Булбанк. Банката увеличава лихвата по депозита на майки до навършване на 3-годишна възраст на детето. Предложението е валидно за депозит Donna, който е част от продуктова линия Donna, специално разработена за нуждите на жените. Минималната сума за откриване на депозита е 1000 евро/долара, като жените могат да се възползват от възможността за увеличаване на лихвения процент с 25 базисни точки за всеки новооткрит или съществуващ депозит след предоставяне на акт за раждане на детето. Потребителският кредит Donna също дава облекчения при раждане на дете. По избор на жената до навършване на 3-годишна възраст на детето може да се възползва от намаляване на лихвата за период от 1 година.

"Аудиовидео
Орфей" ЕАД
няма да

се приватизира. Държавното дружество да влезе в забранителния списък за приватизация, предвижда проект за промяна на Закона за приватизация и следприватизационен контрол, пуснат за обществено обсъждане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай